Servis koles

Od našega začetka leta 1993 smo pooblaščeni serviser za priznane blagovne znamke koles SCOTT,SCHWINN,MARIN,BOTTECHIA,MONGOOSE,FOCUS,UNIVEGA ter tudi drugih, strokovno pa poskrbimo tudi za vsa ostala kolesa!

Zmeraj imamo na zalogi veliko originalnih delov ali jih pa pridobimo v najhitrejšem možnem času in s tem garantiramo, da bo vaše kolo popravljeno hitro in kvalitetno.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj našim strankam svetujemo obseg potrebnega popravila oz.servisa.Pri popravilu stremimo k temu,da bo končna cena popravila nizka,delovanje kolesa pa vrhunsko.

Po popravilu oz.servisu vsako kolo tehnično preiskusimo, da preverimo kvaliteto opravljene storitve. Vrednost popravila vam po možnosti ocenimo že,ko kolo pripeljete na servis.

Vsem strankam priporočamo tudi preventivna popravila,ki preprečijo nadaljnjo obrabo vitalnih delov(npr.verige,zadnjega verižnika……).

Kdaj priporočamo, da pripeljete Vaše kolo na servis?

Zmeraj,ko opazite , da kolo ne deluje kot bi moralo,ko imate težave s prestavljanjem ali zaviranjem, ko kolesa opletajo,vzmetne vilice se ne odzivajo ,koz bi se morale??????

Letno VSAJ ENKRAT priporočamo GENERALNI servis kolesa,ki zajema:

GENERALNO ČIŠČENJE KOLESA

MAZANJE VSEH LEŽAJEV

CENTRIRANJE KOLES

NASRAVITEV PRESTAV IN ZAVOR

GENERALEN PREGLED KOLESA

ZAMENJAVA OZ. POPRAVILO VSEH IZTROŠENIH DELOV!

Priporočamo, da kolo pripeljete na servis po vseh nepričakovanih dejanjih(padci,udarci…..),kjer je možnost, da ste poškodovali okvir,vilice ali druge vitalne dele kolesa, s tem pa je oteženo delovanje tudi drugih delov kolesa!

Kolesarji smo tudi soudeleženi v prometu,zato je za našo varnost in za varnost vseh ostalih udeležencev v prometu pomembno, da naše kolo deluje brezhibno.Temu pripomorete z rednim servisiranjem in sprotnim odpravljanjem napak. Veliko pripomorete tudi sami z rednim čiščenjem pogonskega dela, kar bo zmanjšalo obrabo verige,verižnikov in gonilke.

S pozornim opazovanjem kolesa pa pravočasno opazite in lahko odpravite nepravilnosti v delovanju.

Pri VSEH kolesih kupljenih v naši trgovini brezplačno v roku 1 (enega) leta po nakupu kolesa opravimo PRVI SERVIS KOLESA !

Prvi servis zajema:Nastavitev prestav,nastavitev zavor in pregled celotnega kolesa!