Akcija!

ESPERIA DESERT DISC 29″, 52 CM

499.00 474.05

Podjetje Esperia Group je po Evropi poznano predvsem kot dobavitelj drugih distribucijskih verig (Torpado, Fondriest, Legnano…), hkrati pa proizvajajo tudi svoja kolesa. Vsa njihova kolesa odlikuje italijanska kakovost, oblikovanje in inovativnosti po zelo konkurenčnih cenah. Izdelki blagovne znamke Esperia vključujejo različne segmente koles, od otroških, zložljivih, mestnih, treking, tandemov, pa do gorskih in električnih – imajo torej širok razpon ponudbe, ki zadovoljuje vse tržne segmente.
Široka paleta produktov je omogočena zaradi lastnega proizvodnega procesa. Skupina Esperia v celoti nadzoruje proizvodni proces in spremlja ukrepe za zagotavljanje kakovosti izdelka v skladu s skrbjo za okolje.
Esperia je eno redkih evropskih podjetij, ki uporablja svoj notranji testni laboratorij za vse izdelke v skladu z evropskimi standardi. Laboratorij so v poslovni proces uvedli leta 2006 v sodelovanju z ITI Maligani iz Vidma. S tem je Esperia postavila standarde sodobnega razvoja koles v svojem cenovnem razredu.

Počisti

Opis

Esperia ima v svoji ponudbi kar nekaj koles namenjenih rekreativnim uporabnikom, ki že redno raziskujejo gozdne poti oz. tistim, ki se z gorskim kolesarstvom šele spoznavajo. Kolesa podjetja Esperia nam ponujajo dobro razmerje med opremo in delovanjem, tako da bodo navdušila nezahtevne uporabnike, ki se občasno podajo na kratka kolesarjenja in odkrivanja.

 

Dodatne informacije

Velikosti

XL