Akcija!

OTROŠKO KOLO POGANJALEC CRUZEE ROZA

149.90 119.92

Cruzee je v svetu kolesarjenja sinonim za “svet zabave”. Poganjalci Cruzee predstavljajo popolnoma nov svet zabave in rekreacije za vas in vašega malčka. Navdušuje z neodvisnostjo, ki bo vašemu malčku pomagala, da postane mobilen in aktiven že v preseneteljivo zgodnji starosti. Pomislite kakšno potovanje je lahko izlet okrog sosednjega bloka za vašega 2-letnika. Pri Cruzee-u pravijo, da uživajte vsak trenutek  ob svojem otroku, ko opazujete kako rastejo – tako motorično kot duševno prav s pomočjo njihovih poganjalcev.

Počisti

Opis

Proizvajalec

Ker svojim otrokom navadno želimo vse najboljše, jim privoščite poganjalca Cruzee, s katerim se bo vaš malček podal v čudoviti svet kolesarjenja. S poganjalcem se bo vaš malček naučil ravnotežja in veščin, ki so potrebne, da bo lahko potem čimprej vozil pravo kolo. Poganjalec Cruzee je izredno lahek ter prilagodljiv. Nastavite lahko višino krmila in sedeža, zaradi česar bo lahko vaš otrok kolo uporabljal vse od 1. pa do približno 6. leta (120cm) starosti. Nizkoprofilne osi koles bodo preprečile nezaželene praske na kolenih, medtem ko bo zaradi udobnega sedeža vaš otrok še raje na kolesu. Poganjalec Cruzee ima tudi gume iz EVA pene, ki bo odpravila skrbi glede počenih gum. Tako se bo vaš malček podal v svet kolesarjenja pripravljen na vse izzive.

Poganjalci Cruzee so postali pravi hit. Za mnoge najboljše poganjalce na tržišču odlikujejo:

 

  • aluminijasti okvir z izjemno nizko težo – zgolj 1,9 kg
  • izredna prilagodljivost – višino sedeža je moč spremeniti za kar 22.5 cm
  • primernost za otroke starosti od 1 do 6 let
  • zanesljivost in praktičnost – 12 palčna kolesa imajo namesto zračnic polnilo EVA, ki ne potrebuje vzdrževanja in ga ni moč predreti.
  • platišča: v beli barvi

Dodatne informacije

Velikosti

12"