Akcija!

S-BIKES F 50e zložljivo El.kolo – TESTNO KOLO

1,399.00 1,099.00

Počisti

Opis

Od trenutka, ko se boste usedli na S-BIKE vam bo jasno, da česa takega še niste občutili. Zložljivo električno kolo F50e vam bo za vedno spremenilo pogled na kolesarjenje. Potovanja bodo dobila novo razsežnost in še tako oddaljeni kraji bodo za vas postali lahko dosegljivi. S-BIKES F50e odlikuje lahko aluminijasto ohišje. Celotno električno kolo tako z baterijo in vso opremo tehta manj kot 22 kg. Po zaslugi zmogljive baterije priznanih proizvajalcev Samsung ali LG vam pomaga pri vaši vožnji kar 40 km daleč v ECO načinu s samo enim polnjenjem. Polnjenje je enostavno. preko običajne hišne električne vtičnice.
Koncept F50e.
F50e na glavo postavlja dosedanje navade uporabe kolesa. S pomočjo zmogljivega elektro motorja namreč omogoča vožnjo in vzpone brez napora. Z F50e hitro dosežemo želeno potovalno hitrost 25 km/h. S pomočjo enostavnega uporabniškega vmesnika S-BIKES iQ lahko določamo eno izmed kar sedmih stopenj pomoči, ki nam jo nudi elektro motor. Pospešek, ki ga z električnim kolesom dosežete, vam bodo zavidali tudi profesionalni kolesarji. S kolesom S-BIKES F50e se lahko s pomočjo motorja in baterije vozite do 40 km. Omogoča maksimalno zmogljivost in izjemne pospeške. Na drugi strani pa eko program v 1.stopnji pomoči omogoča doseganje maksimalne razdalje s samo enim polnjenjem, ta lahko preseže 65 km.
Polnjenje baterije.
Polnjenje baterije je hitro in enostavno, preko običajne hišne električne vtičnice. Polnjenje traja do 5h, odvisno od izpraznjenosti baterije. Baterijo s ključem lahko odklenete in vzamete iz kolesa. Polnite jo lahko kjer koli. Kolo ostane parkirano v garaži, baterijo pa medtem polnite v vaši dnevni sobi. Preprosto in praktično.

Zmogljivost baterije: 7800 mAh
Proizvajalec baterije: Samsung ali LG
Serijska oprema
LED sprednja luč in LED zadnja luč,
perforirane visoko zmogljive mehanske disk zavore,
3-kraka 20” lita platišča v mat črnem izgledu,
7 stopenjski menjalnik SHIMANO s ščitnikom,
potovalni računalnik,
USB vtičnica,
upravljalnik S-BIKES iQ s petimi stopnjami delovanja,
integriran opozorilni zvonec,
zložljiva pedala,
prednje vzmetenje,
baterija Samsung ali LG (36V, 7800 mAh),
zmogljiv 250W elektro motor,
zložljivo krmilo z možnostjo regulacije višine z merilno skalo,
po višini prilagodljiv komfortni sedež,
prednji in zadnji blatnik,
prednja in zadnja luč,
zložljivo ogrodje S-BIKES F50e.

Dodatne informacije

Velikosti

ENOTNA VELIKOST