TORPADO E-BIKE XANTO Z 27,5″ 2021

3,899.00

 

Električno kolo XANTO Z  nedvomno izstopa po svojih oblikovalskih presežkih in še bolj navdušuje s svojo milo, robustno obliko. Čiste linije, integrirane instalacije, vgrajene zaščite okvirja, vsi ti elementi postavljajo kolo na višji nivo.
Električno kolo XANTO Z je ustvarjeno za velike e-mtb kolesarske avanturiste, za tiste ki na e-kolesu radi prevozijo daljše razdalje, tiste ki po kosilu raje naredijo dve turi, ne le ene. Za kolesarje, ki se brezskrbno odpravijo na turo in raziščejo teren namesto, da le razmišljajo.

Počisti

Opis

Električno kolo  nedvomno izstopa po svojih oblikovalskih presežkih  in še bolj navdušuje s svojo milo, robustno obliko. Čiste linije, integrirane instalacije, vgrajene zaščite okvirja, vsi ti elementi postavljajo kolo na višji nivo.
Električno kolo XANTO Z je ustvarjen za velike e-mtb kolesarske avanturiste, za tiste ki na e-kolesu radi prevozijo daljše razdalje, tiste ki po kosilu raje naredijo dve turi, ne le ene. Za kolesarje, ki se brezskrbno odpravijo na turo in raziščejo teren namesto, da le razmišljajo.
Dovajanje moči ustvari zabavno vožnjo navzgor, prav tako kot navzdol in tako omogoča, da ste na stezicah hitrejši. Geometrija prilagojena e-kolesom omogoča igrivost kolesa.
Platforma  predstavlja novo  generacijo polnovzmetenih e-mtb koles. Zadnje vzmetenje in okvir sta bila posebej razvita, da povečata pozitivno izkušnjo na e-mtb kolesih.
Uporabniku omogoči popolno vse-gorsko izkušnjo, zahvaljujoč novi geometriji, ki je bila ustvarjena posebej za razvoj vse stranskega električnega kolesa. Prilagojena kinematika zadnjega vzmetenja omogoča svobodno in učinkovito delovanje zadnjega dela kolesa.

 

 

TECHNO ALUMINIUM- ENDURO 150MM- 120MM

 

 

Dodatne informacije

Velikosti

M, L