Akcija!

TORPADO NEARCO Z 27,5″ XT/SLX , SMALL

1,699.00 1,135.00

Blagovna znamka Torpado se je rodila v Padovi leta 1895 in od leta 2001 je pod okriljem Cicli Esperia Group. V 50. letih pa do 1962 je imel Torpado ekipo strokovnjakov, ki je sodelovala na enajstih kolesarskih turnejah po italiji. Torpado trenutno odlikuje široka paleta izdelkov in širitev na širši, evropski trg, pa tudi po natančnosti, dobrem okusu in pozornosti do kakovostne izdelave.
Znamka Torpado vključuje mestna kolesa, treking, otroška, električna in, od pred nekaj leta, novo »Impudent« linijo, namenjeno gorskim kolesarjev: XC, all-mountain, enduro in DH. Vsak okvir je preučen, oblikovan in razvit v prostorih podjetja, skupaj z ekipo UCI Torpado. Člani slednje ekipe so sestavljeni iz italijanskih in mednarodnih prvakov, ki končne izdelke potem tudi testirajo na tekmovanjih.

Počisti

Opis

Proizvajalec

Športna pozicija na kolesu Nearco omogoča tako športno kot rekreativno kolesarjenje. Dve različici okvirja, aluminijasta za nanj zahtevnega in karbonska za bolj zahtevnega uporabnika. Kolesa so opremljena z zanesljivimi Shimano komponentami, lahkimi obročniki ter kvalitetnimi plašči. Za bolj zahtevnega uporabnika so kolesa opremljena tudi s prestavnim razmerjem 1×11 opremljevalca SRAM. Zaviranje zagotavljajo Shimano ali Formula zavore, oboji zaupanja vredni opremljevalci. Manjša kolesa so bolj agilna in hkrati hitrejša pri pospeševanju. Zaradi manjšega premera koles je višina kolesa nižja in tako so 27,5 palčna kolesa primerna tudi za nižje kolesarje in kolesarke.

Okvir: Nearco Z, Aluminij
Barva: kot na sliki
Vilica: RockShox 30 TK 100mm
Oprema: Shimano SLX (ročke in sprednji menjalnik), XT (zadnji menjalnik) | 2×10 prestav
Zavore: Shimano
Gonilka: FST Comet
Sprednji verižnik: 38-28
Zadnji verižniki: 11-40
Sedežna opora: Torpado SP 16
Sedež: Torpado
Krmilo: Torpado HB 16
Plašči: Kenda 650 B

Dodatne informacije

Velikosti

S-27,5"